Incepand de astazi 17 ianuarie 2019, canalul Eurosport 4K intra in oferta Digi TV la pachet cu Digi 4K deja existent de 1 an de zile. Se discuta pe forumuri ca UPC va introduce noul canal Eurosport 4K in oferta lor, insa iata ca cei de la RDS le-au luat-o inainte si au incheiat o colaborare cu cei de la Discovery Romania, proprietarii acestui canal.

televizoare compatibile digi 4k
Prima televiziune din România care oferă un canal 4K.

Costurile sunt de 5 lei pe luna cu TVA pentru pachetul Digi 4K + Eurosport 4K, iar daca platiti deja pentru Digi 4K, primiti gratuit si Eurosport 4K.

Canalele sunt dupa cum urmeaza:

  • canal 200 → Digi 4K
  • canal 201 → Eurosport 4K

Trebuie doar sa dati o rescanare la toate programele digitale si sa le rearanjati dupa bunul plac.

Digi | RCS & RDS a fost primul operator de servicii convergente de comunicații electronice din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K. Încă de la lansarea sa, în noiembrie 2018, Digi 4K a difuzat un mix de conținuturi constând în transmisiuni sportive premium (UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 și altele) și documentare. Pe Eurosport 4K, telespectatorii vor putea viziona turneele de tenis de Mare Șlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă și multe altele. Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde tv disponibile pe piața din România.

Activarea pachetului 4K se poate face prin contul online digiromania.ro sau de la relatii cu clientii.  Astfel, abonatii DIGI TV vor avea cea mai mare diversitate din Romani in ceea ce priveste competitiile sportive in format UHD (Ultra HD). Cei care isi doresc un televizor 4K UHD pot gasi aici o selectie de televizoare.


#update: 17 ianuarie 2020

Am rescanat toate programele, iar pe canalul 201 a apărut Eurosport 4K. Se vede lacrimă 🙂


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu