Dacă nu ai cumpărat un AirTag până acum și te gândești cum poți să vezi unde este portofelul tău, îți recomand să încerci eufy Security SmartTrack Card.

eufy SmartTrack Card on Apple Find My

eufy SmartTrack Card este un tracker bluetooth cu NFC care poate fi înregistrat pe contul tău Apple ID în aplicația Find My ca și Item. Are o dimensiune de doar 2.4 mm adica două carturi bancare puse unul peste celălalt și poate fi adăugat în orice portofel, ghiozdan, caiet sau în orice credeți voi că puteți pierde ușor.

Pe spatele cardului există un cod QR care poate fi setat în aplicația eufy Security cu datele voastre de contact (nume, email și telefon), în caz de pierdere cine îl găsește vă poate căuta, desigur dacă vrea să facă o faptă bună.

eufy security SmartTrack Card QR Contact

eufy SmartTrack Card are încorporată o baterie cu lithiu având o durată de viață de 3 ani de zile, precum și un mic difuzor pentru alerte trimise de pe iPhone din aplicația Find My dacă vrei să îl găsim, asemănător cu cel de pe AirTag. Dacă cineva apasă pe butonul de pe card, acesta va trimite o notificare pe iPhone după cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

eufy security SmartTrack Card Found

Un AirTag în portofel nu este o soluție bună pentru că este destul de gros, însă ideea celor de la eufy cu SmartTrack Card este chiar genială. Trackerul costă 24.99 euro pe amazon.de cu livrare în câteva zile.

Dacă vi se pare interesant și sunt doritori care vor să îl cumpere, îi rog să revină apoi cu un comentariu unde să își exprime părerea sinceră despre el.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu