Ești pasionat de jocuri? Îți place să te joci cele mai noi jocuri apărute dar nu ai banii necesari pentru a le achiziționa? Atunci înscrie-te pe Steamgames.ro, publică review-uri la jocuri și poți primi gratuit licențe pentru jocuri.

Salutare, facem recrutări pentru echipa SteamGames.ro pentru publicarea știrilor și crearea de review-uri!
Dacă ești un adevărat gamer, vizitezi site-urile de profil și ești la curent cu toate noutățile, înveți ușor, ai cunoștințe de limba engleză, poți traduce un articol fără să folosești google translate, dacă ai timp să publici cel puțin 2-3 articole pe zi, te rugăm să trimiți un mail la [email protected] cu numele tău, vârsta, o scurtă descriere, dacă ai experiență, trimite-ne linkuri sau ceva știre/review scrise de tine. Ar fi indicat să ai si calculator/laptop cu ceva performanță decentă pentru testarea eventualelor jocuri și pentru a înregistra video un mic gameplay (cu sau fără voce, e alegerea ta).

Ce beneficii ai? După cum bine știți, am implementat pe site un sistem cu puncte pentru recompensarea utilizatorilor care sunt activi. Aceștia primesc puncte când citesc articole, review-uri, lasă comentarii și multe alte activități. Tu o să primești câte 20 de puncte pentru publicarea unei știri, iar dacă alegi să faci review-uri o să primești 50 de puncte pentru fiecare. Beneficiezi, uneori, și de CD Key-uri pentru a testa unele jocuri și a le face review. Mai mult, cei mai activi dintre autori, primesc periodic jocuri gratuite, ca și recompensă, pe Steam.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG