Avem deja primul magazin oficial AltStore PAL pentru sideloading în iOS motiv pentru care încă două emulatoare RetroArch și PPSSPP își fac apariția în ecosistemul Apple.

Emulatoarele RetroArch și PPSSPP sunt disponibile pe iOS

AltStore PAL include două aplicații:

  1. Delta – un emulator de console Nintendo și Sega din anii ’90
  2. Gamma – un emulator pentru jocuri de PlayStation 1

Emulatoarele RetroArch și PPSSPP pot fi instalate de acum oficial din App Store și marchează un moment important în istoria sideloading-ului pe iPhone.

RetroArch este un luncher care cuprinde mai multe emuloatoare de jocuri, vine cu o grafică plăcută și intuitivă, poate fi personalizat și oferă suport pentru diverse jocuri pentru console, PC-uri sau hardware-uri vechi. Ce include? Atari 2600, NES, SNES, PlayStation și Nintendo 3DS. RetroArch poate fi folosit și în modul multiplayer online.

PPSSPP este un emulator dedicat consolelor PlayStation cu o interfață la fel de prietenoasă și multe opțiuni de configurare. Pot fi descărcate jocuri create de comunitate nu doar cele oficiale lansate pe discuri UMD sau descărcate din PlayStation Store.

Ambele aplicații sunt gratuite și se găsesc deja în App Store și pot fi folosite pe iPhone, iar în curând vor putea fi instalate și pe iPad.

Sursă: retroarch.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu