walk on water

Mulți ani nu s-a mai auzit nimic de el, iar acum Eminem revine în forță cu o piesă numită Walk on Water ft. Beyonce, ca să fie bine și să nu fie rău.

Piesa face parte din albumul intitulat Revival, lansat pe 15 decembrie 2017, care conține 16 piese. Producători sunt Dr. Dre, Rick Rubin, Eminem, Skylar Grey și Mr. Porter

Am ascultat piesa, de câteva ori, însă nu am simțit același Eminem de pe vremurile de mult apuse. Desigur, lumea s-a schimbat, muzica s-a schimbat, însă probabil după o perioadă de ascultare mă voi obișnui cu el din nou.

Noul album este disponibil pe Spotify și Apple Music.

Mi se pare mie sau a îmbătrînit? Nu știu motivul pentru care nu am mai auzit de el, nu a mai scos nici o piesă și s-a retras în cochilia lui. Cel mai tare album al său a fost Real Slim Shady, unde avea și piesa din filmul 8 Mile, Lose yourself. Oricum, Eminem rămâne creația lui Dr. Dre care l-a descoperit.

În 2013 lansează ultimul album The Marshall Mathers LP2, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic de el. Acest album este continuarea celui din 2000, unde include 5 piese bonus pentru fani.

Ție îți place noua piesă?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu