Cum vine asta? Hardware-ul, mai exact ecranul suportă o luminozitate de 1200 nits, dar din cauza software-ului este limitat la 700 nits doar ca să aveți voi o experiență de utilizare echilibrată.

Nothing phone (1) cu Nothing OS

Noi vă spunem că are X specificații, Y funcții dar nu aveți nevoie de ele că trebuie să vă asigurăm o experiență echilibrată atunci când vine vorba de consum. Adică, trebuie să fiți fericiți că le aveți, dar nu le puteți folosi că vă consumă bateria, cam așa sună răspunsul companiei Nothing după lansarea telefonului de mai sus. Acuma că aveți probleme cu ecranul verde, pixeli morți sau că „transpiră” pe interior sunt doar niște bonusuri.

Hardware-ul este capabil să atingă până la 1200 nits luminozitate maximă, dar momentan este limitat de software la 700 nits. Decizia a fost făcută pentru a asigura o experiență de utilizare echilibrată în ceea ce privește încălzirea și consumul de energie. Așteptăm feedback din partea publicului și vom rezolva problema în viitoare update-uri software dacă este necesar.

Întrebăm publicul și vedem dacă îl mărim din soft sau nu, dacă nimeni nu se plânge merge și așa. Asta înseamnă să te lauzi!

Sursă: mobilissimo.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu