După problema cu linia verde apare alta pentru ecranul lui iPhone X care devine inutilizabil la frig. Pentru că este iarnă, iar cei care au avut „noroc” să se afle în primul val de livrări din păcate pot să pățească diverse, cu terminalul lor ce costă peste 1000$.

inutilizabil la frig

Se pare că Apple cunoaște deja această problemă și a declarat că împreună cu inginerii săi lucrează la o rezolvare. Nu știm dacă este vorba de ecran, de partea electrică sau partea de soft, însă cei drept, este foarte frustrant să dai peste 1000$ pe un dispozitiv, vârf de gamă, plin cu probleme. Chiar dacă nu ai avut probleme, ai citit pe net că sunt destule, te gândești „oare al meu ce o să aibă sau ce are deja?”

Dacă îți dorești cu ardoare un terminal iPhone X, îți recomand să mai amâni achiziția, cel puțin până luna viitoare. Începând cu data de 25 noiembrie 2017 Apple începe să livreze toate terminalele pentru comenzile deja făcute, iar următoarele dispozitive s-ar putea să nu mai aibă aceleași probleme.

update

Conform informațiilor date de Apple, ecranul de pe iPhone X funcționează corespunzător la temperaturi de 0 – 35˚C (32-95˚Farenheit). O parte din utilizatori au găsit un workaround, adică îl blochează, îl deblochează cu Face ID, iar apoi ecranul poate fi utilizat recunoscând gesturile și atingerile utilizatorului.

Acest bug seamănă mai mult o protecție atunci când se utilizează terminalul în condiții de frig, iar Apple urmează să lanseze o nouă versiune de iOS pentru a corecta acest inconvenient.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG