Oferta săptămânii

În primăvara Samsung a lansat Galaxy Fold cu mare fast, la un preț exorbitant și chiar și așa au avut clienți care l-au folosit puțin și s-a stricat. Samsung a decis oprirea comercializării lui Galaxy Fold până de curând când au venit cu o altă variantă la fel de proastă.

Cei de la CNET au făcut un test de închidere/deschidere a noului Galaxy Fold iar ecranul acestuia a cedat după 120.000 de operațiuni deși Samsung spunea că sunt testate și funcționează până la 200.000 ceea ce ar însemna că un utilizator normal l-ar putea utiliza maxim 5 ani de zile.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Emil spunea că este irelevant acest test pentru că un utilizator nu are cum să îl închidă/deschidă de 120.000 ori iar că FoldBot aparatul celor de la CNET e de câcat și că el l-a stricat. Este absolut normal să dai vina pe alții și nu pe fiabilitatea produsului tău.

Să trecem mai departe, să uităm cine dă banii de promovare și să vedem cum se va comporta în următoarea perioadă și câți useri vor mai afirma că au probleme cu acest dispozitiv urât, nefolositor și scump.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu