Astăzi și mâine la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, se va desfășura cel mai mare Târg de joburi din zona de vest. Suntem mândri să participăm și noi, motiv pentru care ne puteți găsi la standul Echo Plus parte din grupul Dacris, lider pe piața articolelor de birou.

echo plus

Cine este ECHO PLUS?

ECHO PLUS este un partener pe termen lung pentru clientii sai de tip business – persoane juridice din Romania, firme si institutii – oferind intreaga gama de consumabile, atat compatibile cat si originale, pentru imprimante, faxuri, copiatoare si multifunctionale de birou. Din depozitele nostre din Bucuresti si Timisoara livram in orice localitate din tara peste 2500 de modele de consumabile pentru echipamente de printare de birou, precum si mii de produse de papetarie necesare activitatilor de birou.

Sistemul de management al calitatii implementat de Echo Plus, care respecta standardul ISO 9001 fiind certificat de catre TUV Rheinland Romania, are ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung.

Din anul 2006, de cand activam pe piata consumabilelor din Romania, volumul nostru de vanzari a crescut de la an la an, ajungand in 2015 la peste 3 milioane de euro. Aceasta este o consecinta a faptului ca am stiut sa ne atragem si sa ne pastram clientii prin calitatea produselor noastre si prin profesionalismul membrilor echipei noastre.

Ce presupune un job la ECHO PLUS?

Obiectivul jobului este vanzarea prin mijloace de comunicare la distanta a consumabilelor pentru imprimante si a produselor de papetarie, catre clienti persone juridice din intreaga tara.

Este o munca de birou si nu se fac deplasari la client. Intreg procesul de vanzare se desfasoara numai la sediul companiei noastre, prin telefon, fax, e-mail si Internet. 


Pentru mai multe detalii, te aștept la Centrul de Afaceri în Complexul Studențesc!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu