E doar o piatră, la urma urmei

by on Aug 26, 2016, 23:06
5

De ce dacă a fost a statului român a ajuns în posesia altcuiva? Cine a vândut-o? Sau cine a dat-o? Care a fost scopul? E doar o piatră. Odată cu trecerea timpului ajungem în 2016 să ne batem pentru o piatră. Fie ea sculptată, îndoită, ciobită sau aruncată de la etajul 1 al căminului studențesc.

Ok, aici vorbim de Brâncuși, vorbim de un nume al României, însă cererea statului român de ajutor pentru Cumințenia Pământului se pare că nu se va realiza în proporție de 100%, adică banii din donații nu se vor strânge până la data limită.

Conform Digi24, această sumă se va plăti oricum de către statul român, fie că se strâng, fie că nu cele 6 milioane.

cumintenia pamantului o piatră

Și iară v-ați luat țeapă! Ca și Tăriceanu, doar că ăștia v-au tras-o la televizor, zâmbind!

5 COMMENTS

  1. pai n-a fost a romanilor, a fost a unor persoane apoi a fost confiscata de comunisti si dupa au dat statul in judecata si s-a retrocedat…
  2. Fizic puteam, psihicul nu mă lasă…
    A lins un pic cât era la antene, apoi a schimbat macazul, s-a întors împotriva “sistemului” că murea de foame. Acum, toți idioții îl share-uiesc pe Facebook părerile lui.

    În fine, eu am auzit că piatra a fost confiscată de la familie prin 50-60 de comuniști. La cine a fost înainte… habar n-am. Prea puțin m-a interesat… o piatră. 🙂

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!