Azi noapte pe la 03:00 m-am trezit și am deschis Facebook. Prim plan cu Olivia Steer și medicul Mihai Craiu răspândit pe porfilul lui Vlad Petreanu și restul. Majoritatea share-urilor erau cu ei.

Am citit câteva rânduri și eram curios ce se discută așa că am dat play.

Am ascultat toată emisiunea, cele 30 minute și m-am minunat cum un om antivaccin ca și Olivia nu poate ieși din bula ei, mi-a atras atenția faptul că se contrazicea singură, avea aceleași cuvinte din care nu ieșea, când tremura își căuta în telefon notițe sau „nu știu ce studii”.

S-a văzut diferența de experință dintre ei, unde doctorul îi răspundea cu subiect și predicat legat de orice studiu național și internațional.

Îmi pare rău pentru Andi care este acum ținta glumelor și miștourilor a nu știu câta oară, însă din ochii mei de părinte, am văzut o femeie bolnavă.

Lăsând la o parte bunul simț și cei 7 ani de acasă de care nu a dat dovadă, tare mi-aș dori să nu o mai vedem pe la televizor sau pe internet. În schimba mi-a plăcut de dr. Mihai Craiu, care cu calm răspundea de fiecare dată când reușea să își termine ideea nefiind întrerupt de Molivia.

Din păcate, un proverb vechi spunea: „nu te pune cu prostul, că are mintea odihnită”. După emisiunea stimabila și-a închis pagina de facebook din motive bine întemeiate mai ales că toți au luat-o la împins vagoane și la mișto.

Iată un cântec cu fer:

Aici puteți vedea dezbaterea dintre cei doi.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu