Vă mai aduceți aminte de ratații care ne puneau să purtăm mască ca să ne scape de guvid? Cine a inventat virusul covid-19? Americanii și testele lor făcute în Wuhan. Dr. Anthony Fauci care trece acum prin mai multe procese a recunoscut că a inventat mizeria de distanță de 2m între persoane, inclusiv purtarea măștilor de către copii!

Dr. Anthony Fauci a recunoscut că a inventat distanța de 2m și purtarea măștilor de către copii

Recent compania AstraZeneca a retras de pe piață toate dozele de vaccin anti covid pe motiv că acestea provoacă cheaguri de sânge, miocardită sau alte probleme cum ar fi cancerul. Băi și cât mai „impuneau” guvernele din UE obligativitatea vaccinării cu acest ser minune care se dovedește a fi exact opusul!

Oare Cîțu e liber acum să își bea cafeaua liniștit?

Deschideți-vă ochii și nu mai puneți botul la tot ce vă spun unii și alții!

Aveți 🧠 folosiți-l.

Sursă: @MailOnline


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu unul nu m-am vaccinat, și nu o spun cu mândrie, nu am fost impresionat de teorile conspirației doar că un vaccin dezvoltat într-un an nu mi-a dat prea multă încredere, sunt și tânăr fără alte probleme, din acest motiv sm stat departe de vaccin. M-a deranjat foarte tare stigmatul social, cei vaccinați aveau un aer de superioritate și pe tine te considerau înapoiat, afirmându-și convingerea chiar cu violență verbală, dacă mai dura puțin pandemia probabil că mă puneau pe rug:))
    Este important să nu lași pe alți să gândească pentru tine, m-am uitat recent la „Dopesick” pe DisneyPlus și m-a impresionat toata povestea, cum FDA-ul american a dat aprobare penru un medicament ce conținea oxicodonă, și pe care oamenii l-au luat cu bună credință ca analgezic, distrugându-și viața.

    • Dacă intrii în gura lor nu mai scapi. Din păcate această pandemie a împărțit lumea în două, ai ajuns să te urăști pentru simplu fapt că cel de lângă tine are alte convingeri. Ușor, ușor iasă la iveală toată mizeria pe care au pus-o la cale.

  • Stire din sursa dailymail, cancan este o sursa mai credibila.

    • Dacă nu crezi, caută pe net să vezi ce scrie presa din US. Vezi ce zice Elon Musk, vezi ce zic alții. Este irelevant cine a scris prima dată despre această mizerie.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu