Pe sfârșitul lunii martie am prins o ofertă și am cumpărat un dozator automat de săpun tip spumă de la Xiaomi. Am adăugat la comandă și o rezervă de săpun, iar totul a costat vreo 100 lei.

Dozator automat de săpun tip spuma Xiaomi

Le-am luat pentru că eram curios să văd ce poate, în plus având un senzor cu infraroșu detectează când apropii mâna de el și cu ajutorul unui motoraș îți transformă lichidul din rezervor în spumă suficient cât pentru o spălare completă a mâinilor. Recunosc că îl folosesc de două ori la fiecare spălare, îți curăță mâinile foarte bine și are un miros plăcut.

Cum funcționează

Dozatorul automat vine separat într-o cutie și primești o rezervă la el. Eu am cumpărat încă una separat ca să am când se termină prima. În această seară am mai dat comandă de încă 2 pentru că mai am doar jumătate de rezervor. Dozatorul funcționează cu 4x baterii AA (R6) și văd că țin destul de mult. Până acum au trecut 2 luni jumate și nu dă semne că ar avea nevoie de alte baterii. Logo-ul de sus funcționează ca și un buton de on/off, apeși pe el se face alb când e pornit și roșu când e oprit.

Dozator automat spuma Xiaomi inlocuire baterii

După 2-3 săptămâni o parte din spumă a ajuns pe senzor și a început butonul să pâlpăie roșu și să nu mai scoată spumă. Inițial am crezut că s-au terminat bateriile că l-am lăsat pornit, după am curățat senzorul și și-a revenit.

Instalarea este foarte simplă, luăm dozatorul și desfacem capacul spre stânga, punem cele 4 baterii în funcție de polaritatea indicată apoi se desface capacul la rezervor și se pune în lăcașul din dozator apoi se suce spre dreapta puțin și e gata. Din ce am citit, o rezervă ține cam aproximativ 400 de dozări. Mai am jumătate eu zic că pe sfârșitul lunii se va termina și cea actuală, deci media ar fi undeva la 1 lună jumate pentru 3 persoane.

Preț

Dozator automat de săpun tip spumă Xiaomi (BHR4558GL) → 56.90 lei

Rezervă spumă Simpleway 300ml → 33.06 lei

Dozator automat de săpun tip spuma Xiaomi

Dozator automat de săpun tip spumă de la Xiaomi

Pe sfârșitul lunii martie am prins o ofertă și am cumpărat un dozator automat de săpun tip spumă de la Xiaomi. Am adăugat la comandă și o rezervă de săpun, iar totul a costat vreo 100 lei. 
10

Dacă sunteți în căutarea unui dispenser sau dozator de săpun, vă recomand Xiaomi. Este ușor de folosit, arată bine în baie și este foarte practic. Eu l-am cumpărat de pe evomag, mai găsim și pe alte site-uri însă la prețuri mult mai mari.

Pro
  • Alb
  • Poate fi folosit de oricine
  • Ușor de pus în funcțiune
  • Silențios
  • Buton de oprit/pornit
Contra
  • Nimic momentan

Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu