S-au încheiat alegerile, s-au numărat voturile, iar Donald Trump a ieșit președinte. Așa cum vă spuneam și cu o zi înaintea alegerilor, că Trump va ieși președinte, tot așa vă spun și acum că America va fi great again!

Ca să nu intru direct în ceea ce urmează vă las următorul discurs, ținut de Donald Trump după câștigarea scaunului de președinte în fața oboșitei de Clinton. Merită văzut până la capăt!

Make America great again

Știu că majoritatea sunteți impotriva lui, aveți ceva cu el deși nu îl cunoșteți, deși nu știți nimic despre trecutul său sau ce a făcut el la viața lui, doar că ați auzit de Trump, gata săriți calul. Efectul ăsta de turmă nu e bun, la fel cum nu e bun nici facebook, dar nici site-urile de propagandă și minciună care își fac prezența tot mai mult. Vedeți recent cazul Italia.

Începe discursul cu “nu eu am reușit ci voi” adică oamenii care l-au votat, oamenii care trăiesc în America care este cu totul alta față de ceea ce ni se arată nouă la tv. Clar trebuie să fie și tâmpiți extremiști care nu suportă nici o schimbare, care nu vor nimic nou, doar să se plângă, că ei sunt vedete și vor pleca din America, altundeva dacă iasă Trump președinte. Ok, a ieșit, mai stați?

Nimeni nu știe ce înseamnă să fi președinte până când nu ajungi acolo, înveți ce trebuie, și faci ceea ce ai promis, e cel mai important. Din păcate, toți după ce ajung acolo, uită sau pleacă în concedii. Vezi cazul lui Mutu, cel votat de noi …

Ca să ajungi la un asemenea imperiu, la un business de miliarde de dolari trebuie să te ducă puțin capul. Trebiue să ai și un mic ajutor, așa cum l-a avut el din partea tatălui său cu acel milion de $, cu ajutorul căruia a ajuns aici.

Este normal ca la vârsta lui de 70 de ani să aibe și o familie, să aibe copii cât mai mulți ca să poată să îi ducă numele mai departe. Melania Trump, chiar dacă este din Slovenia, merită felicitări pentru că și-a urmărit visul.

America este o putere a lumii ăsteia, care depinde și de restul. Eu zic căci China în următorii 10 ani v-a deveni numărul 1 în lume ca și economie (dacă nu este deja), iar America va fi numărul 2.

Unul din visele sale este ca Apple să producă totul în America! Oare se va realiza?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu