Beau Dolce Gusto din 2009 de când lucrez la Echo Plus, nu am murit încă așa că am descoperit Cafea cu lapte, adică cafea cu lapte direct în capsula Nescafe. La birou până acum vreo 5 ani beam doar Espresso Intenso sau Lungo Intenso.

Am încercat și Grande, însă nici una nu se compară cu noua variantă Cafea cu Lapte sau CAFE AU LAIT! Gustul, felul cum se simte pe buze și la gust, am rămas plăcut surprins. Acum 2 săptămâni, eram la Auchan și căutând Espresso Intenso am văzut noul sortiment Cafe au lait, nici nu am stat pe gânduri am cumpărat 1 cutie.

Am terminat-o alaltăieri, motiv pentru care astăzi am mai cumpărat două cutii.

Nu știu dacă ați băut până acum Dolce Gusto, însă are un gust aparte, vi-l recomand. Eu le folosesc pe un pinguin roșu, cumpărat la vremea respectivă cu 385 lei. Acum îl puteți lua la reducere doar 247 lei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Salut , ai dreptate ,gustul sortimentului Cafe au Lait este deosebit ,la fel cum Deosebite sunt si preturile pentru cutiile de cafea ( de la 21.50 la 23/24 lei pe cutie ) !!!?? Destul de mult avand in vedere numarul de cafele ( 16 sau 8 ) . Obrazul subtire… stii continuarea ,dar nu este cine stie ce afacere in a bea zilnic asa cafea DEOSEBITA . Raportul pret/calitate nu e reprezentativ,in fine dupa gusturi si Buget 🙂 . Salutari si bafta !

  • Salutare @ddrakko vezi la Auchan pretul este de 20 lei. Eu de acolo o cumpar, cei drept fluctueaza 20-23 lei. Daca stai sa faci un calcul 23/16 = 1.45/ capsula. E mult 1.5 lei pentru o cafea buna? Multi dau 5 lei sau 12 lei pe un starbucks. 🙂

  • Salut ,nu este mult 1,5 lei/cafea ,dar ce te faci daca esti bautor de 3-4 cafele pe zi ? Si mai aduga inca 2-3 persoane din aceasi cutie nu ramane mare lucru in 3 zile ! Este mai avantajos un borcan de Jacobs ness ,acolo macar taria cafelei este mai pronuntata si nu trebuie sa bei 3-4 cafele ,cu 2 esti revigorat. Dar asa cum am spus dupa gust si buget,oricum eu alternez cele doua variante plus un esspreso la seviciu,asa ca pot spune ca Da ,dolce gusto Cafe au Lait este o cafea buna ,dar nu este extraordinara avand pretul destul de …hai sa zicem aparat din coltul strazii. Nu sunt carcotas dar daca ar lasa ceva la pret pentru achizitionarea unei cutii (2-3 lei) poate ar devenii mai vandabili . Este acelasi principiu ca la imprimante ,cumperi aparatul destul de ieftin dar te omoara Consumabilele ,asa e nu ? 🙂

  • @ddrakko depinde de consumabile 🙂 Avem soluții pentru orice.
    Referitor la multe pe zi, eu nu sunt adeptul a 2-3 căni pe zi, mi se pare 1 și bună, chiar dacă e lungă. Am renunțat la zahăr și numai beau așa multă ca și până acum, deci you should do the same.
    Iar o cafea bună merită savurată în weekend 😛

  • acum mi-ai facut pofta de cafea.. tocmai cand am zis ca ma las si nu mai beau

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu