După materialul Recorder privind angajările pe pile/partid din sistemul public de la Apele Române, DNA a intrat pe fir să vadă ce s-a întâmplat acolo. Primul ministru Cîțu a anunțat că își trimite Corpul de Control să adune și ei informații despre cum merg lucrurile cu partidul.

Bomba de astăzi este legată de o dactilografă PSD care a ajuns la ARR fiind pusă acolo de filiera PSD pentru că nu-i așa, ce faci pentru partid se transformă în „beneficii”.

18.000 euro pe lună pentru doamna Aurelia Surulescu. Cred că în acest moment este invidiată chiar și de Iohannis care nu câștigă atât sau mai rău de Înalt Prea Scumpul Daniel.

Dacă tot faceți investigații, luați toate angajăriile din ultimii 4-5 ani făcute de PSD+PNL+toate partidele și o să aveți de lucru, iar apoi dacă le tăiați salariile o să aveți și bani la buget.

Am și eu întrebare, ce face ea atât de important la ARR încât să aibă 18.000 euro pe lună?


#update

Aurelia Surulescu a fost prelucătoare prin așchiere, absolventă de liceu industrial și de școală medicală și a mai lucrat dactilografă și documentaristă la un spital, înainte să ajungă șefă de comunicare la Primăria Sector 6. După ce în anii 2000 a absolvit facultatea Biotera și a obținut un master în securitate și terorism, ajunge în 2012 la Autoritatea Rutieră Română.

Master în securitate și terorism și s-a băgat în PSD =)))) (link aici). Cică a fost o eroare când a scris declarația, așa atentă a fost. Cică câștigă doar 1300 euro pe lună, nu 18.000 euro.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu