colectează istoricul apelurilor

Din cauza lipsei de bani, pentru că știm cu toții s-au cumpărat atâtea aplicația, firmulițe inutile care deocamdată nu își scot banii investiți, așa că Mark & co, vor de la 1 noiembrie să adauge o taxă de 3$ / lună pentru a putea folosi serviciile Facebook.

Dacă nu ești deacord, poți utiliza timp de 1 oră Facebook pe săptămână, restul, marcă banul. Sunt sigur că dacă vor face acest lucru, mai mult de jumătate vor renunța la aceste servicii.

Sunt atâtea rețele de socializare gratuite. Oricum prefer Twitter de 10 ori mai mult.

[poll id=”12″]

“I can barely pay for all my online girly subscriptions right now as it is, and now this Zuckerberg character wants another $3 a month out of me? Well I don’t think so bud” (sursă)

Facebook Fee


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Poate asa mai invata lumea sa mearga si fara a sta toata ziua cu nasul in tf sau tableta..putem socializa si la o bere sau in parc,pe strada,la film….a uitat lumea sa mai vb ,sa comunice,totul e legat de fb sau alte retele,de multe ori aiureli,doar asa de plictiseala. Mai bine o carte sau un film ,sau pur si simplu o vb linistita cu prietenii,iar dc nu ai multi prieteni,nu-i nimic…sunt destui copii nefericiti si singuri,le poti fii un prieten sau ajutor cand au nevoie. Mai bine 3 euro pt copii astia decat pt a imbogatii pe unii…

  • Nu consider că Facebook va alege să introducă acea taxă, pentru că ceea ce fac ei necesită mulți proști. Oricum dacă o va face va avea de pierdut.
    Din păcate era tehnologiei ne apasă tot mai mult.

  • @Yamasha e fake dar merită 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu