Mult i-a luat lui Elon Musk să aducă Tesla și în România, mai ales că Europa este plină de chargere Tesla dar și reprezentanțe. Poate boom-ul de mașini electrice Tesla înregistrate în România i-au adus și la noi.

tesla model 3

George Buhnici deține de câțiva ani o Tesla Model 3 iar clipurile de pe Youtube vă confirmă acest lucru, ba chiar și-a instalat acasă un charger Tesla. Defapt, din surse am aflat că în Europa se vor utiliza tot mai multe panouri solare produse de Tesla pentru a fi folosite de chargerele lor proprii.

Acum 5 ani povesteam despre Tesla și opțiunea lor PowerWall pentru acasă și iată că în curând va putea fi utilizat și în România, iar piața mașiniilor electrice va exploda în următorii ani.

alte articole legate de Tesla

Doar anul acesta au fost înmatriculate 53 de Tesla în România, iar numărul lor la nivel de țară este de câteva sute. Nu este scumpă, are autonomie mare și îți oferă un confort mult mai înalt decât alte mașini electrice de la alți producători, fie că vorbim de tehnologie sau materialele alese.

Prețurile de pornire pentru modelele Tesla:

  • Model 3: 41.870 euro
  • Model S: 71.870 euro
  • Model X: 79.870 euro

Dacă ar fi să adăugam și cei 10.000 euro primiți de la Statul Român, Tesla va avea chiar un preț chiar foarte bun de achiziție.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu