Chiar dacă niște mașini electrice românești vor apărea în viitor sunt curios cum vrea să verifice comisia europeană, conform unui proiect prin care vor să permită, autoritățiilor de control să măsoare noxele emise de mașinile diesel direct în trafic. Știi că atunci când te duci la ITP, îți bagă furtunul pe țeava de eșapament, scoate niște parametrii, iar dacă e ok, primești verificarea dacă nu soarta.

Din septembrie 2017, emisiile mașinilor diesel ar putea fi măsurate pe stradă, însă aceasta era o veste foarte rea pentru producători. Unele studii arată că emisiile măsurate în condiţii reale de trafic sunt cu o treime mai mari decât cele măsurate în laboratoare autorizate.

Acum cioflengarii, cică vor să reducă drastic poluarea și se leagă de mașinile diesel. Înainte acum 10-15 ani când oricine își cumpăra o mașină pe motorină, chiar dacă era mai scumpă, plătea puțin pe combustibil. Acum motorina costă mai mult ca și benzina, sunt tot la fel de scumpe față de benzinare, hai să ne batem joc de ei, le băgăm niște taxe, le scumpim motorina și asta e.

Așa că dragilor, din 2017 vom trece pe biciclete sau mașini electrice!

mașini electrice românești


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG