Digicare se tranformă în digiromania.ro

by on May 25, 2018, 09:00
6 5181

Dacă sunteți utilizatori de servicii RCS & RDS atunci probabil ați observat de săptămâna trecută că site-ul digicare.rcs-rds.ro se redirecționează către digiromania.ro la fel și rcs-rds.ro. Mai ales că în ultimii ani compania RDS și-a crescut portofoliul de clienți pe zona de mobil, era nevoie de o schimbare.

Schimbarea este de interfață, simplă, curată, unde își pot promova produsele și serviciile, iar clienții lor pot avea acces la toate informațiile și serviciile contractate direct din contul lor. Foloseam digicare de prin 2009, unde plăteam facturile online, activam/dezactivam servicii sau trimiteam reclamații atunci când aveam o problemă cu televiziunea prin cablu, internet sau voce.

digicare

Anul trecut Digi Mobil a văzut lumina VoLTE și VoWifi pentru terminalele compatibile cu acestea. Au introdus în oferta lor și iPhone X însă nu suportă nici un serviciu VoLTE sau VoWifi pentru că nu au reușit să respecte cerințele celor de la Apple. Oare, noi utilizatorii de iPhone când vom avea aceste două servicii?

Singura chestie nasoală în acest moment este secțiunea contact, unde după ce te loghezi, dacă vrei să faci o reclamație trebuie să îți completezi datele de contact, email, nume, cod abonat și număr contract. E chiar așa de greu să faceți ca înainte să fie preluate automat cele din cont?

Am făcut 2 reclamații și 1 sugestie, iar ieri am vorbit cu cineva de la RDS și a înregistrat solicitarea de preluare automată de date atunci când ești logat. Când se va implementa nu se știe, cert este că va dura, iar până atunci numărul de contract și abonat îl găsiți pe orice factură fizică, de pe mail sau direct din contul tău.

Vă place noul site?

6 COMMENTS

  1. Este o. Mare porcărie. De săptămâni incerc sa le scriu iar site-ul îmi spune de noutăți. Vai de ei clienți, fraieriți și păcăliți…
  2. @Bolchis Liviu ce este o porcărie? Site-ul vechi s-a schimbat și au trecut toate platformele pe un singur domeniu. Intră pe digiromania.ro accesezi contul meu în dreapta bagi userul și parola cu care te-ai înregistrat (dacă nu te-ai înregistrat, o poți face acum) iar apoi din secțiunea contact, alegi sesizarea/opțiunea dorită pentru cablu, internet, mobil, etc.
    Dacă nu reușești atunci poți apela la numerele de telefon de suport/contact.
  3. E groaznic decand au umblat la stalp nu mai merge nici wifi nici programele tv digi. Bine ar fi sa fie reparat greseala facuta de ei

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!