Pe zi ce trece compania RCS & RDS ne tot prezintă diverse suprize plăcute (în ultima vreme), iar aici nu pot decât să mă bucur. Probabil că deja ați văzut noile oferte la telefonie de la Digi, deși știam de ele de aproximativ o lună de zile, am tot zis că îmi fac timp și o să scriu despre … dar cum timpul este limitat (David mi-l ocupă pe tot când vin acasă) nu pot să scriu despre el decât acum.

Digi Mobil Optim Nelimitat va fi abonamentul tău dacă nu ai deja abonamet, iar dacă ai cartelă prepay eu zic să numai stai pe gânduri, e nelimitat.

Digi Mobili Optim Nelimitat

Tarif lunar redus
(euro, TVA inclus)
Minute incluse lunar Internet mobil nelimitat Esti abonat la:
La achizitionarea unui abonament La achizitionarea a 2 pana la 4 abonamente In reteaua Digi si in alte retele nationale si internationale1 Trafic la viteza maxima3
(lunar)
 
5
(reducere 5 Eur)

5
(reducere 5 Eur)

Nelimitat 5 GB Digi Net si Digi TV (cablu sau satelit)
7
(reducere 3 Eur)

5
(reducere 5 Eur)

Nelimitat 5 GB Digi Net sau Digi TV (cablu sau satelit)
10

7
(reducere 3 Eur)

Nelimitat 5 GB

Pe lângă acestea există acele puncte cu asterix (*) care trebuiesc și ele menționate, astfel:

(1) Retelele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria
(2) Reducerea se aplica automat abonatilor carora le sunt furnizate la aceeasi locatie serviciile Digi Net, Digi TV Cablu sau Digi TV Satelit, in functie de configuratia mai-sus prezentata si numarul de pachete achizitionate, sub conditia mentinerii in vigoare si achitarii serviciilor contractate pe intreaga Durata Initiala sau Extinsa a Contractului
(3) Viteza de acces este de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil.
La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload.
(4) Retelele de telefonie mobila din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.
(5) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Slovacia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.

Ce acoperire are Digi?

Clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice beneficiaza de acoperire la nivel national cu servicii de voce mobila, datorita unui acord de Roaming National, incheiat intre RCS & RDS si un alt operator* , pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. 

Serviciul de roaming national iti da posibilitatea sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retelei Digi Mobil. Selectia modului de Roaming National se face automat, fara interventia utilizatorului, fara modificari in setarile telefonului. Cand te afli in reteaua Digi Mobil, vei vizualiza pe telefonul tau reteaua „Digi Mobil”. Cand te afli in roaming national, vei vizualiza pe telefon reteaua „Digi MobilR”. Pentru apeluri si sms-uri in roaming national, beneficiezi de aceleasi tarife ca si pentru cele initiate din reteaua Digi Mobil. Din luna iulie 2014, roamingul national va fi disponibil si pentru serviciul de date mobile. 

* Acordul este incheiat intre Vodafone Romania si RCS & RDS, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice.  (sursă)

Ce am eu

Din păcate, momentan dețin un abonament Cosmote Free L (15€/lună nelimitat în orice rețea + internet 4G cu 2GB de trafic inclus) însă tare mi-ar fi plăcut să trec la acest abonament de 5€. De ce nu ați scos acest abonament acum 4 luni?

Cu această ofertă RDS îngroapă operatorii de telefonie mobilă care momentan sunt ocupați cu rețeaua 4G dar ei au zone unde nu au semnal deloc, dar ce mai contează, prostul își plătește factura dacă a semnat contractul. Încă din 2009 frica celor de la Vodafone și Orange asupra ofertelor pe care le vor avea RDS în viitor i-a adus unde sunt acum, cică invincibili.

Hai serios!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu