Pe data de 3 mai ora 10 compania RCS & RDS a prezentat împreună cu Ericsson noua tehnologie 5G ce urmează a fi implementată în rețeaua Digi Mobil și cum ne-ar putea îmbunătăți viața această nouă tehnologie. Desigur, în prima fază trebuie să avem semnal ca să ne putem bucura de ea.

Îmi place că de fiecare dată, ei se promovează pe facebook folosind produse Apple, însă niciodată nu le-au avut în ofertă. Exceptând anul acesta când au introdus iPhone 8 și iPhone X în oferta Digi Mobil. Se zvonea că începând cu 2018, noua linie de iPhone X sau iPhone 9 ar putea avea implementate noi chipuri 5G.

tehnologia 5GNu am reușit să văd conferința, însă știu că s-a vorbit mult despre extinderea sau crearea unui business având tehnologia 5G la bază, putând fi controlat orice dispozitiv de la distanță.

Până una-alta, Digi Mobil a crescut frumos în ultimii ani, reparând o mare problemă din calitatea semnalului, unde acum am peste tot chiar și în zone unde nu este Vodafone sau Orange. Au băgat 4G și în 2100MHz astfel mai toate telefoanele noi să beneficieze de o calitate a sunetului mai bună, însă mai au de lucru la partea de acoperire 4G.

Aștept cu nerăbdare introducerea VoWifi și VoLTE pentru iPhone, până atunci voi ce probleme ați întâmpinat în rețeaua Digi Mobil până acum în ultimii 2 ani.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Eu sunt pe Orange. La 50 de lei pe lună am 10GB și convorbiri nelimitate in orice rețea. Probabil pot obține același lucru cu 20 de lei mai ieftin daca mă portez la Digi, dar prefer calitatea rețelei Orange

  • Eu la Digi pentru 2 numere plătesc 3 euro = 15 lei/abo, deci 30 lei pe ambele. Nelimitat, 50GB. În ultimii 2-3 ani au investit mult în rețea și ai semnal chiar peste tot. Dacă vor mai băga bani cu siguranță vor avea doar de câștigat.

  • Da, asa am auzit si eu, ca au imbunatatit calitatea permanent. Acu’ recunosc ca nu vreau sa aflu pe banii mei 🙂

    Pe vremea cand exista Cosmote m-am portat la ei pt preturile mai mici, dar dupa ce a trecut perioada minima am revenit la Orange si mi-am jurat ca nu mai fac asta 🙂

    Acu’ nu zic, poate Digi sunt mai ok decat erau Cosmote atunci

  • […] euro pentru modernizare, pentru calitatea semnalului sau introducerea 4G/LTE. Au spus că vor aduce împreună cu Ericcson tehnologia 5G pentru toți clienții și sper să se țină de cuvânt, chiar înaintea celorlalți […]

  • […] curând au făcut și pasul către 5G activând mai multe site-uri în București, Constanța, Cluj-Napoca, urmând ca și în zona de […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu