Am dezactivat AdBlock Plus și am rămas uimit.

by on Nov 19, 2017, 14:46
1 130

Mi-aș dori ca și alții să facă același lucru, și să renunțe la AdBlock Plus, însă românii sunt prea nesimțiti. Un site cu reclame frumos aranjate și neintruzive și fără clickbait înseamnă mult, dar nu poți cere astfel de lucruri de la utilizatorii de site-uri de cancan sau “vezi aici” “nu o să îți vină să crezi”.

Primul care m-a șocat a fost Digi24 care și-a împânzit site-ul de reclame, din alte țări, cu tracking ciudat. Mă enervează la culme cele de pe mobil, pe la jumătatea articolului ți-l desparte în două ca să dai scroll până te ia naiba. Nici youtube nu este departe, așa că îmi va lua puțin timp să mă obișnuiesc.

Videoclipurile embeduite în site încep cu o reclamă, pe care nu o vedeam când aveam AdBlock Plus activat. Încerc să mă obișnuiesc așa cu noile site-uri, însă cele cu pop-up peste pop-up nu le voi mai accesa, la fel și cele care nu poți citi un articol de reclame.

AdBlock Plus

1 COMMENT

  1. Eu rulez fara adblock de ani de zile. Am un browser cu ublock doar pentru youtube. Acolo da… e greu sa vezi video fara sa te misti sa dai skip la reclame.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!