În aplicația Home se găsesc informații referitoare la un presupus AirPort Express care și-ar putea face apariția din toamna acestui an sau cel târziu în iarnă. În aprilie, anul acesta Apple a anunțat oficial că a scos din producție toate routerele AirPort Extreme și Time Capsule. Acestea din urmă se mai găsesc de cumpărat, iar fanii pot profita chiar și de oferte cu reduceri.

AirPort Express a fost descoperit prima dată în versiunea beta de iOS 11.4 și a fost retras imediat de către Apple, iată că acum apare din nou în iOS 12, fiind eliminat rapid și de aici. Se pare că el funcționează ca și un accesoriu pentru AirPlay 2 însă momentan nu se știu mai multe detali.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • […] În toamnă vom avea o surpriză destul de mare din partea Apple și mă bucur că noul iOS 12 funcționează perfect pe iPhone X cât și pe dispozitive mai vechi până la iPhone 5s. Momentan nu l-am instalat, pentru e nevoie de un cont de developer, există și soluții fără, însă e mai complicat. Am profilele beta atât pe iPhone cât și pe Apple Watch, iar în curând vor fi lansate public. […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu