M-am dus astăzi la depozitul fan curier timișoara să îmi ridic coletul care trebuia trimis de epiesă.ro și surpriză de proporții sau cancan aș putea spune. În locul depozitului fan curier s-a ridicat depozitul Marathon, o firmă de distribuție alimente și etc.

Stăteam cu mașina în față și nu știam ce să fac. Să mă duc pe Demetriade, să sun la call center, am apelat însă programul începea de la ora 09.00 motiv pentru care nu aveam cu cine să vorbesc.

M-a salvat google după ce am căutat depozit fan curier timișoara, mi-a dat locația de la aeroport, în spate la VGP. Se află în aceeași curte cu UPS și Cargo Transport și Quehenberger. Am ajuns acolo la 08.55, am parcat mașina și am vrut să intru la relații cu clienții unde erai 3 fete la 3 ghișee, rădeau și povesteau între ele.

Surpriză, ușa era închisă! Am crezut că e la mișto, pe ușă scria că se deschide la ora 09.00. Bă ești nebun, am stat 5 minute în fața lor la ușă, iar când ceasul s-a făcut 09.00 a venit d-ra și a deschis ușa. Bravo mă! Văd că v-ați schimbat modul de primire/ridicare colete, ceea ce e bine (față de cel vechi care era jalnic și era doar un moș), însă nu știu dacă v-ați schimbat și năravurile.

Dacă vreți să ajungeți la depozit, treceți de Jumbo, treceți giratoriul și mergeți către aeroport. În 500m se face un drum la dreapta, faceți dreapta iar după 100m faceți dreapta. Intrați în curtea cu bariera, iar a doua hală pe stânga este depozitul FAN Curier Timișoara.

depozitul fan curier


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG