Odată cu lansarea primului HomePod aveai nevoie de Apple Music pentru a îl putea utiliza, motiv pentru care anul trecut Apple a permis companiilor care fac streaming audio să folosească noile API-uri.

Deezer HiFi HomePod mini

Apple Music va rămâne principalul serviciu de streaming care urmează să aducă și suport HiFi, apoi TuneIn acesta fiind deja integrat HomePodOS. Începând cu iOS 14.5 vom putea alege și aplicațiile de muzică prestabilite în iOS, iar cei care folosesc Spotify, Apple Music, Tidal sau alte servicii pot alege să schimbe aplicația prestabilită.

→ cumpără HomePod mini (white 499 lei / black 549 lei)

Anunțul de astăzi vine din partea celor de la deezer care au anunțat oficial lansarea servicilui de streaming audio pentru HomePod mini și HomePod. După ce se configurează se poate controla prin Siri pentru a asculta melodii sau liste de muzică favorită prin serviciul deezer.

Dacă ești utilizator de deezer și plătești pentru HiFi, vei putea asculta la aceeași calitate înaltă melodii direct pe HomePod mini.

Ai nevoie de ultimul update al aplicației deezer din App Store și un iPhone cu iOS 14.3 minim. Deezer are aproape 16 milioane de utilizatori activi și o librărie audio de 73 milioane de melodii.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu