Zilele trecute am fost pe la Decathlon cu Delia și David să îi cumpărăm ochelari de apă care să îi acopere și nasul. Dacă tot am fost am zis să îmi cumpăr și eu o pereche de șlapi. La plecare, am ales să mergem la case self-pay unde îți pui tu produsele, le scanezi și apoi plătești.

Decathlon dă clasă la toate magazinele cu case self-pay

Până acum am folosit mai multe tipuri de case self-pay de la Auchan, Kaufland sau Lidl unde atunci când ai doar câteva produse merită să ți le scanezi singur, le plătești și pleci pentru că nu este lume și nu stai la coadă ca la casele clasice unde le pui pe bandă.

În schimb, experiența cu case self-pay de la Decathlon e cu totul diferită de restul și pot spune cu adevărat că le dă clasă la restul. De ce? Haideți să vă explic.

Nu am mai fost de mult timp la Decathlon așa că între timp și-au tras case inteligente self-pay unde îți poți scana tu produsele ce le ai în cos. Am pus coșul pe margine, am luat scanerul manual ca să scanez cardul Decathlon și când mă uit pe ecran, 3.99 după ce am scanat doar cardul. În secunda doi, 54.99, 59.99 și tot așa până când toate produsele din coș s-au scanat singure fără sa fac eu nimic. O întreb pe fata de acolo și îmi confirmă că se scanează singure trebuie doar să le scot din coș și să le pun în locul de la casă pentru a putea dezactiva alarmele de pe ele și să număr câte articole sunt, apoi să verific pe ecran că sunt corecte ca număr și preț.

Am verificat pe ecran cu David, totul corespunde, am selectat plata cu cardul și am plătit cu ceasul. Am luat bonul și am plecat.

Cei care nu au aplicația Decathlon o pot instala folosind linkul de mai jos, iar după înregistare o să primiți și un card de fidelitate cu ajutorul căruia să vă înregistrați toate cumpărăturile, bonurile și facturile fiscale în aplicație, astfel nu mai aveți nevoie de bonul fizic.

[itunes url=”https://apps.apple.com/ro/app/decathlon/id1168607403?l=ro&platform=iphone”/]

Atât de simplu! Felicitări, Decathlon.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • La Decathlon a fost simplu și înainte să aibă aceste case inteligente. Tot inteligente sunt și casele cu casieri – produsele se scanau singure și casierul tot ce trebua să facă era să verifice produsele și prețurile.

    • Da, dar tot timpul stăteai la coadă, te strigau când se elibera o casă și tot așa. Aici te duci direct, tot timpul sunt goale că „oamenii” nu vor să plătească cu cardul, încă mai merg cu cașul 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu