Oferta săptămânii

Ca să le trimită și celor de la Apple mai multe mostre și să le arate că au tehnologia necesară pentru a fabrica ecranele viitoarelor iPhone care se vor îndoi.

ecran care se îndoaie

M-aș bucura dacă Apple ar alege să nu lanseze așa ceva chiar dacă în anii trecuți au înregistrat destule patente pentru display-uri care se îndoaie, iar mie personal Galaxy Fold nu îmi place cum arată nici închis și nici deschis. Plus, vorbim de un telefon butucănos care nu se regăsește în nici o categorie de tineri sau de oameni normali.

Așa cum au îndoit ecranele LCD și le-au făcut Liquid Retina tot așa cred că Apple va spune pas celor de la Samsung. Totul se bazează pe marketing iar Apple și Samsung nu fac rabat de la asta, tocmai pentru că au bugete imense pentru promovare.

Din păcate, aceste ozeneuri de prețuri la Galaxy Fold dar și la Mate 20 X (telefonul care îndoaie al celor de la Huawei) nu vor aduce profit companiei, ba mai mult vor produce găuri pentru că au investit mult în timp și tehnologie.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Este exact ca la laptopul ala despre care scriai acu’ o saptamana-doua: e doar o demonstratie de forta, pt ca se va vinde in foarte putine exemplare. Evident ca nici eu n-as folosi asa ceva si nu doar din cauza pretului, dar nu mi se pare practic deloc, ca sa nu mai zic ca OCD-ului meu nu i-ar placea sa vada mereu dunga aia pe mijloc :))

  • @catalin-tanase stai să îl vedem prin „piață” 😀

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu