Tocmai asta e problema, pentru că toți și toate brandurile cunoscute cu care a făcut campanii, tac și speră ca nimeni să nu le dea tag prin social media, ca să nu fie nevoiți să dea un răspuns. BCR a vrut să îl înscrie într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului ca să nu întrerupă colaborarea cu el. Pe bune?!

BCR si colaborarea cu George

În schimb brandurile care au fost contactate de libertatea și alte site-uri, au spus ferm „nu comentăm”. Cum adică să nu comentezi o astfel de situație? Atunci ești deacord cu ea, e simplu.

Ca să vedeți și voi, Head of Communication de la BCR a postat pe Linkedin un mesaj prin care întreba dacă e ok să rupi colaborarea cu cineva, deși are audiență și rezultate sau să îl bage într-o campanie educațională? Oare vor mai face și alte branduri acest pas, precum BCR?

Dacă cei de la BCR au făcut asta, sunt absolut convins că și restul oamenilor de decizie de la brandurile cu care colaborează fac exact la fel, bagă capul la cutie și așteaptă să treacă valul care a înroșit televiziunile, facebook, twitter, reddit. Toată lumea care a avut ceva de spus pe acest subiect au făcut-o fie în postări proprii, comentarii la alte postări sau pe blogurile/siteurile/canalele personale. Un simplu search pe Google după numele lui de familie returnează câteva pagini, desigur negative, apoi vin cele cu reviewurile.

După scandalul acesta, am ales să îi dau unsubscribe de pe Youtube și sincer mă așteptam ca mai mulți oameni să facă același lucru. Ce să vezi? De la 1.14M a ajuns acum la 1.13M. #senzație

Răspunsul la întrebarea din titlu este: pentru că are cifre. Ca și paralelă, în 2008 Christian Dior a rupt colaborarea cu Sharon Stone după o declarație, în 2016 Nike a rupt colaborarea cu Manny Pacquiao după o declarație homofobă, ș.a.m.d. Dacă vreți o analiză completă, vă recomand articolul lui nwradu de aici.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Fix din cauza asta, îți dau tie un follow. Când postezi ceva, uita-te la logo-ul tău și adu-ți aminte ce ai de făcut. Nu vreau cancan. Ai început sa fii primul la așa ceva.

  PS: dacă tu crezi ca ma interesează părerea ta, in materie de declarații, greșești. Cât despre sexism sau altele, fiecare e liber sa gândească și sa își dea cu părerea despre orice. Nu știi tu ce e bine și ce nu. Nu ești nici critic literar sa ii despici lu Buhnici vorbele, nici filozof sa îți dai cu părerea.

  PSS: când îți revii, da-mi de veste. Pana atunci, nu uita ce ești și ce publici. Sănătate!

  • Să fie primit, ce să zic. Sănătate!
   Da, este un blog despre Apple și tehnologie în proporție de 99%, dar 1% e și un blog personal în care pot să am și eu păreri. Ai perfectă dreptate, fiecare gândește și face ce vrea.

   PS: se pare că ai citit articolul pe diagonală, nici nu am scris nimic din ce a zis George, nu am despicat nici măcar un cuvânt și îmi dau cu părerea pentru că așa vreau.

   PSS: sunt ceea ce vreau eu, nu ce vor alții. Mulțumesc pentru că m-ai urmărit până acum, poate o să o mai faci și în viitor.

 • Au… nu și tu, Brutus ! Bye 4 now

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu