Face ID

Faptul că nu a funcționat deblocarea terminalului iPhone X folosind Face ID din prima încercare ar trebui să știți că acesta funcționează după același principiu ca și Touch ID.

Ah, stai voi aveți doar Android și nu știți ce înseamnă iOS dar vă dați cu părerea!

Face ID funcționează după același principiu, dacă nu este recunoscută fața utilizatorului înregistrat în iPhone, atunci ai posibilitatea de a alege afișarea instantanee a parolei pe care o vei seta la prima utilizare. Fără parolă nu poți activa Face ID sau Touch ID.

De ce? Motiv de securitate!

Oricine poate încerca să deblocheze terminalul folosind fața sau amprenta. Nefiind recunoscută 100% sistemul iOS este construit să anuleze Face ID sau Touch ID și să afișeze parola pentru a continua. Dacă parola nu este introdusă, funcția de Face ID sau Touch ID este dezactivată. Și după 10 minute dacă alegeți să îl deblocați, tot vă cere parola!

Putem seta ca atunci când terminalul este furat, dacă bagi parola de 10 ori greșită, telefonul să își șteargă automat toate datele stocate pe el. Oricum le-ai pierdut!

Cum vă spuneam, dacă nu folosiți produse Apple, puteți doar să criticați și să vă dați cu părerea!

Craig, după conferință a spus că terminalul folosit prima dată a fost atins de alți utilizatori înainte de prezentare, făcând ca Face ID să intre în modulul de securitate și să ceară parola.

Celălalt terminal, s-a deblocat instant!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu