E simplu. Voi încerca să îți explic, însă cel mai bun mod de a te convinge este de a încerca aplicațiile. Polymail este un client de email, simplu, care îți gestionează conturile de email. Partea cea mai interesantă este trackingul pentru read, tu fiind informat de câte ori a citit mesajul sau când l-a citit. Normal că dacă nu îl citește doar nu o să primești notificare, doh?!

Polymail poate fi folosit ca și soluție permanentă pentru căsuța ta de email, pe iPhone sau pe Macbook. Momentan sunt ceva mici dificultăți în setarea contului pe IMAP, acesta fiind în teste, însă domeniul meu are ceva incompatibilitate, dar sunt sigur că se va rezolva.

Polymail notification
Polymail notification

Ieri, serviciile au fost căzute motiv pentru care cei care au încercat să trimită mailuri folosind Polymail nu au reușit. Suportul pe twitter, este aproape imediat, ori de câte ori am găsit un bug sau am avut o problemă s-a rezolvat rapid.

Mai jos găsiți aplicațiile pentru iOS și macOS. Dacă nu le puteți accesa, lăsați un comentariu cu o adresă de email validă și vă trimit o invitație.

[itunes url=”https://itunes.apple.com/app/id1082058386″/]

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/polymail-simple-beautiful/id1134717305?mt=12″/]


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu