Cei de la ChargerLAB au făcut un teardown la cablul Apple Thunderbolt 4 și ne explică de ce costă așa de mult în materialul video de mai sus.

Cablul Thunderbolt 4 a fost lansat împreună cu Mac Studio și Studio Display, iar Apple spunea atunci că este capabil de viteze până la 40Gb/s și poate atinge o putere de 100W pentru încărcare.

Are un diametru de 5mm, 19 fire în interior și 4 straturi de protecție. Cablul este rezistent la apă și praf. Firele sunt placate cu argint și cupru pur, iar cei 24 de pini din interioriul mufei USB-C sunt placați cu aur. Chipul principal din interior este produs de Intel.

Cablu Apple Thunderbolt 4 teardown

Cablul este construit din materiale premium, de calitate, ceea ce face ca prețul lui să fie așa de ridicat însă pentru cei care vor calitate, acesta nu este un impediment.

În martie vă spuneam că există o alternativă la acest cablu Thunderbolt 4 de la OWC. Prețul este la jumătate față de cel Apple, însă nu știu dacă este și calitativ la interior. Am să le las un comentariu celor de la ChargerLAB poate fac un teardown și pentru OWC.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu