Zilele trecute cel.ro și-a lansat propriul marketplace în stilul eMAG. Te înregistrezi, îți listezi produsele și te apuci de vândut, iar pe ce ai facturat dai un comision către cel.ro și toată lumea e fericită acolo sus, mai puțin clientul care are de suferit.

marketplace

Spuneam despre eMAG marketplace unde toate SRL-D-urile pot vinde orice fel de marfă fake, neverificată sau de proastă calitate, ei nu vor spune că au cumpărat de la Muzicescu, ci că au luat de pe eMAG. Zeci de review-uri negative găsiți pe net după o simplă căutare.

Nu foarte mulți se uită cine vinde acel produs pe eMAG, motiv pentru care apar întârzieri, comenzi anulate, produsele nu sunt pe stoc deși apar pe stoc în platformă sau comandă anulată dar nu te anunță nimeni. Doar după ce te frigi, începi să selectezi doar eMAG.

Altex un jucător important pe piața electrocasnicelor și electronicelor a intrat și el în Marketplace-ul eMAG pentru ași crește vânzările. Nu văd rostul unui alt marketplace „de cartier”. Ce să zic, le doresc baftă!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Cine intra… o face pentru expunere. Acum na… poate fi de bine sau de rau. Dar vanzari au destule baietii de la cel.

  • @marius știu că totul se învârte în jurul banilor, însă ce expunere să aibă Gigel SRLD care vinde niște ceasuri din china sau niște tonere reîncărcate la el în garsonieră? Sunt numărul doi și acolo vor rămâne, însă totul se învârte în jurul eMAG.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG