Sunt niște șabloane care se pun fiecărui utilizator de telefon mobil în funcție de sistemul de operare. Ai Android ai programe de curățare memorie, cache, junk files și alte și mai câte, iar după ce le folosești tot prost îți merge telefonul.

Aici intervine și problema de memorie, unde acum la vârfurile de gamă, producătorii bagă 6GB ram, de ce? Tocmai pentru că sistemul nu este optimizat și nu poate face față. Există vreun utilizator care are telefon cu Android și nu are un program de cache, memory sau altele de genul? Chiar sunt curios.

Pe iOS nu am simțit niciodată nevoie de mai mult ram, mai mult spațiu sau nevoia de a șterge anumite fișiere. Aplicațiile le deschid, le țin deschise în background, nu le închid și tot merge perfect.

Modelul din poză este un Samsung J5 din 2016, care după câteva ore de youtube, diverse aplicații deschise, wordpress, profitshare și facebook se îngreuna foarte tare și tot primeam notificări că are nevoie de un clean, de un memory management și să îl rulez. Le-am închis de fiecare dată.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu