Pentru că unele persoane s-au ales cu contul verificat după ce au plătit „șpagă”. Adică? Păi e simplu, aplicau pentru verificare, un angajat Twitter le respingea cererea și apoi îi contacta în privat pentru a le cere bani. Sumele porneau de la 15.000$, iar acest lucru s-a aflat.

De ce a ales Elon Musk să introducă un abonament de 8$ pentru conturile verificate de pe Twitter

Această șmecherie a fost confirmată chiar de Elon pe Twitter după ce a anunțat că introduce abonamentul de 8$ pentru cei care vor să aibă contul verificat, să vadă reclame personalizate și mai puține decât în momentul actual, să poată scrie tweeturi mai lungi, să aibă prioritate în afișarea răspunsurilor, monetizarea conținutului și adăugarea de clipuri video, acces la podcasts, editarea tweeturilor. Mai multe opțiuni vom afla în curând după ce serviciul va fi activ peste tot în lume.

Aseară, aplicația Twitter a fost actualizată cu opțiunea menționată de Elon, astfel Twitter Blue va crește de la 4.99$ la 7.99$ și va include tot ceea ce vedeți în poza de mai sus. Din păcate acest servici este activ momentan doar pentru iOS în US, Canada, Australia, Noua Zeelandă și UK urmând că în viitor să fie disponibile și în alte zone.

I-am scris la fratele Elon să îl activeze și pentru România. Amu vedem dacă o va face și când asta după ce îmi răspunde la cerere … dacă îmi răspunde 🙂

Acum sunt curios, ai plăti 8$ pe lună pentru a avea un cont verificat + beneficiile de mai sus?

Sursă: @fedrocaina / Twitter


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu