De dimineață citeam comunicatul de presă dat de TNR unde Dăncilă a fost dată în judecată pentru atingerea demnității noastre a românilor.

Bănuiesc că știți scandalul unde TNR a publicat un articol despre Dăncilă, unde au făcut-o în toate felurile iar apoi toate feministele de sub aripa lui Daddy (Olguța, Firea, Carmen, Dăncilă, Motostivuitor și restul) i-au dat în judecată și au cerut 100.000 euro daune pentru știrbirea imaginii.

Iată că roata se întoarce, iar băieții împreună cu avocatul lor s-au gândit la un rever și au dat-o și ei în judecată, iar în curând ne vom putea alătura și noi acestui demers, mai multe detalii după ce avocatul Radu Sora va găsi această posibilitate.

În încheiere, nu pot decât să-i încurajez și pe alți români să constate că Viorica Dăncilă le provoacă grave prejudicii de imagine și să acționeze în consecință. Astfel, orice cetățean român poate face cereri de intervenție în interes propriu, în dosarul nostru 10816/3/2018 – Tribunalul București, în care să solicite același lucru, să se constate încălcarea dreptului său la demnitate și imagine în calitate de cetățean al României

Doamne ce tare ar fi, să o dăm în judecată și să luăm și bani și să o dăm și jos din funcția de Prim Ministru al României. În curând inițiativa fără penali în funcții publice va atinge numărul de semnături!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu