Dallas, Waco și Atlanta vor fi primele orașe cu tehnologie 5G wireless

by on Feb 22, 2018, 11:48
4

Deja am trecut peste 4G sau 4G+ și ne îndreptăm către o nouă eră, și anume cea 5G. În US, AT&T și Verizon au anunțat că vor lansa noi servicii cu tehnologie 5G wireless. Momentan AT&T, va lansa în 3 orașe mari, această tehnologie, urmând apoi extinderea pentru tot teritoriul SUA.

Tehnologia 5G este utilizată mai nou pentru tot ceea ce înseamnă IoT (Internet of Things), astfel vom fi conectați peste tot cu casa smart, mașina controlată prin telefon, cloud sau alte opțiuni mobile.

Desigur, cu această deschidere spre tehnologie, vom putea avea probleme dacă telefonul tău este pierdut/furat sau dacă cineva accesează conexiunea ta de date wifi de acasă sau îți infectează laptopul personal.

5G în rețeaua Digi.MobilPentru a vă potreja suplimentar asupra acestor viitoare atacuri (sper să nu fie cazul), este important să aveți parole sigure, logare prin 2 factori, adică fie folosiți 1Password fie prin sms sau aplicație sau cod.

Nu descărcați/instalați aplicații crackuite și nu dați acces la internet tuturor aplicațiilor. Instalați un firewall și monitorizați traficul intrat/ieșit.

O să fiți safe. 🙂

4 COMMENTS

  1. Sunt curioasa cand va ajunge si la noi 5G-ul. Voiam sa ma apuc de un plan IoT pentru apartamentul nostru, dar parca as mai astepta putin.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!