Nu pot decât să mă bucur. Așa în sinea mea când văd oameni care dau sfaturi, însă ei sunt cei mai fraieriți. Dacă vrei o mașină second hand du-te liniștit în Germania, caută și o să găsești. Ceea ce oferă piața din România nu se merită, kilometrii dați înapoi, vicii ascunse, probleme la motor, în principiu sunt făcute să țină până când o cumperi.

Tot mai des văd articole în care și-au cumpărat o mașină aparent bună la 150.000 km iar imediat le-a picat motorul, distribuția sau roțile. Pentru că toți țăranii nu dau 2 bani pe mașina pe care o conduc și nu au grijă de ea să schimbe la timp filtrele, uleiul sau să o mențină decentă, ajungem să chletuim mulți bani pe prostia noastră.

mașină second
Foto: 4tuning.ro

Eu când mi-am luat Passat-ul la 255.000 km reali, am știut ce fel de mașină e, cine a mers cu ea, cum a mers cu ea, ce s-a schimbat în ea și unde, adică am avut o altă certitudine. Faptul că mă văd cu un samsar în piață și mă urc în ea să „dau o tură” sau „ne vedem la reprezentanță pentru test” nu vă dă o garanție că e ok.

Mașinile bune se vând prin cunoștiințe, prin recomandări nu în piață!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu