Dacă vrei o mașină second du-te în Germania!

by on Feb 26, 2017, 10:15
0 321

Nu pot decât să mă bucur. Așa în sinea mea când văd oameni care dau sfaturi, însă ei sunt cei mai fraieriți. Dacă vrei o mașină second hand du-te liniștit în Germania, caută și o să găsești. Ceea ce oferă piața din România nu se merită, kilometrii dați înapoi, vicii ascunse, probleme la motor, în principiu sunt făcute să țină până când o cumperi.

Tot mai des văd articole în care și-au cumpărat o mașină aparent bună la 150.000 km iar imediat le-a picat motorul, distribuția sau roțile. Pentru că toți țăranii nu dau 2 bani pe mașina pe care o conduc și nu au grijă de ea să schimbe la timp filtrele, uleiul sau să o mențină decentă, ajungem să chletuim mulți bani pe prostia noastră.

mașină second
Foto: 4tuning.ro

Eu când mi-am luat Passat-ul la 255.000 km reali, am știut ce fel de mașină e, cine a mers cu ea, cum a mers cu ea, ce s-a schimbat în ea și unde, adică am avut o altă certitudine. Faptul că mă văd cu un samsar în piață și mă urc în ea să “dau o tură” sau “ne vedem la reprezentanță pentru test” nu vă dă o garanție că e ok.

Mașinile bune se vând prin cunoștiințe, prin recomandări nu în piață!

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!