Citisem un articol în care Fiscul sau ciumegii ăia de la ANAF care sunt degeaba după părerea mea, doar mâncători de bani, bani publici, din salariul meu, al tău, al tuturor, cică vor începe controalele la magazinele online. Abia aștept.

Vizate?

Sper din tot sufletul să văd controale la olx.ro tocmai.ro okazii.ro dar și la restul de magazine online care practică comerțul. Ce ai vândut, ce facturi, cât ai încasat și dacă ai plătit TVA.

Lucrurile s-ar rezolva rapid, te duci pe este ei, iei actele la puricat, ai găsit nereguli? Perfect, amendă, sute de milioane nu povești cu 1000 lei că te cunosc, firma suspendată până îți recuperezi datoria, iar apoi o activezi. Nu poți plăti? Nu ai bani? Îți place să dai țepe? Perfect. Nici tu și nici neamu tău numai pot să își facă vreo firmă până când nu ești pe 0 (zero, ZERO). Mașini, terenuri, confiscate!

Cum alții pot și noi putem!

Citisem anul trecut că olx.ro și tocmai.ro sunt 2 firme care an de an aduc doar pierderi. Păi voi cum mai funcționați băi? Ah, vă e frică să declarați tot ca să nu plătiți impozit? Sau lucrurile sunt făcute pentru că unii au bani și nu știu cum să îi cheltuie.

Fashion Days

Aud pe toată lumea vorbind de cei de la Fashion Days, un site online cu haine, ceasuri și accesorii pentru cei dornici să dea banul de pe card. Conform datelor Ministerului Finanțelor, băieții au o cifră de afaceri de aprox 50 milioane de euro. Pe bune? Oare înțelegeți voi ce bani se învârt aici?

Culmea este faptul că, având totuși 379 de angajați firma este pe pierdere cu vreo 2.5 milioane de euro. În 5 ani de zile vor aduce milioane de euro pierdere statului.

Fashion Days date Fashion Days pierdere

Fashion Days a ieșit cu cele mai mari vânzări pe 2013 conform money.ro, însă sunt convins că există n magazine online care păcălesc atât statul cât și consumatorul.

Din păcate statul este o curvă nefutută care nu dă rest!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu