Este recomandat ca acest video să îl vedeți/ascultați doar cu căștile pe urechi, conține limbaj licențions.

Cele mai frumoase momente cu proști culese doar pentru voi 🙂

1. Parcare chiar pe trecere ca să numai poți vedea pietonii. O face chiar Fulga.

2. Întoarcere pe trecerea de pietoni, iar din cauza lui era să fac poc.

3. Ieșită pe carosabil mai mult decât trebuia. O inconștientă. Noroc că am văzut din timp și nu am trecut de tir, ca să mă pot încadra și să nu mă urc pe vită.

4. Un mic obligatoriu la stânga, el face dreapta.

5. Intră în giratoriu, pe prima bandă, iar apoi merge între benzi. Unde ați învățat vitelor să conduceți?

6. Baba trece strada aiurea, chiar dacă mai încolo cu 10m este o trecere de pietoni. Dacă îi clanxonezi, tot ei sunt revoltați. Urmează trecerea dau prioritate iar cel de lângă mine când ele ajung la mijlocul trecereii de pietoni le taie calea și merge mai departe. Așa mă!

7. Din specia taximeTRIȘTI, vi-l prezint pe cel care merge, frânează și trage de volan, normal fără semnalizare, că doar noi nu trebuie să știm unde merge el. CLAR!

8. Noapte bine, întuneric, 2 bicicliști, fără stop, far, lumini, vestă, trec trecerea de pietoni pe biciclete. Abia după i-am observat. Dacă tu nu ai grijă de tine, lasă că o să aibe unul cu mașina sau cu tirul!

9. Întoarcere pe dublă linie continuă, chiar dacă stătea la semafor, cele 2 minute pe care le pierdea erau importante. L-am prins la semafor. Așa e când ai Volvo

10. Deși a văzut portocaliul, a accelerat ca să treacă pe roșu. L-am găsit mai încolo cu 1km stătea în coloană la semafor. Ce bine era dacă rămâneai fără permis. Ai economisit 1 minut, felicitări.

11. Merge ca belferu’ pe mijlocul benzii cu bicicleta, deși pe margine are cel puțin 1-2m în care să pedaleze. L-am clanxonat și s-a tras repede.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu