Curățare și igienizare tapițerie la Salon Auto CBN

by on Mar 10, 2018, 08:20
0 68

În special vara când sunt temperaturi mari riscăm să transpirăm în mașină, să curgă apa pe noi (dacă nu avem climă sau dacă nu face față), oricând șezutul și spătarul șoferului sau a pasagerului vor acumula particule de praf, transpirație, deci se vor contamina având nevoie apoi de o curățare și igienizare tapițerie.

Eu de exemplu, cam de 2 ani, am avut o problemă cu aerul condiționat și nu am reușit să îi dau de cap. Aer rece sufla doar atunci când uleiul trecea de 75˚, iar asta în timp însemna cam 10-15 minute după ce a fost pornită mașina. La temeperaturi mari, transpiram, aveam tricoul ud și mă așezam pe scaun. Toată transpirația mea se ducea în tapițerie, și așa a ajuns să se murdărească în halul ăsta.

Priviți ce culoare are apa 🙂

Acum când mi-am schimbat distribuția, mi-am schimbat și senzorul din compresor, cel vechi fiind stricat și cupla doar când avea el chef, adică după 10-15 minute. Ca să încep vara cu bine, am fost la Salon Auto CBN, am lăsat mașina, iar ieri am luat-o ca nouă. Desigur, foliile cu 5% transparență Global Window Films sunt impecabile, și-au făcut treaba excelent, iar diferența de temperatură în interior față de afară e destul de mare.

Curățare și igienizare tapițerie într-un mod profesionist găsiți doar la Bogdan. Pentru cei care nu știu ce face Bogdan, vă recomand să intrați aici sau să îl urmăriți pe contul său și să dați scroll la poze. Vor vorbi singure!

Dacă aveți piele, și aceasta se contaminează, dar se poate trata. Cum? Mergeți cu mașina la AutoCBN.

#DetailingPieleCBN + #CeramicCoatPro ❗??☎️? 0751.201.507www.AutoCBN.ro

Posted by Chifa Bogdan on 5 Martie 2018

Corecție lac 50/50 by #CBN!Mașină lovită și zgâriată toată partea dreaptă în parcare!Recondiționare FĂRĂ VOPSIRE! ??✌️www.AutoCBN.ro

Posted by Chifa Bogdan on 8 Martie 2018

Rezultatul final detailing și recondiționare INTERIOR #AudiA4 by #CBN! ✌️?Timp execuție 18 ore în 2 persoane! ?CBN -…

Posted by Chifa Bogdan on 20 Februarie 2018

Calitate, seriozitate și doar produse/servicii premium. Mulțumesc Bogdan. Doamne ajută!

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!