Totul pentru trafic știți voi zicala “suntem primii care îl aduc” iar pe acest principiu te vinzi cu un clickbait ordinar, iar apoi după 1 zi ștergi pagina și nu îl mai ai în stoc, defapt nu l-ai avut niciodată pentru că în online aduci de la furnizori în 2-3 zile și livrezi în 4-5, job done.

Ah, aici mai pui și un adaos nesimțit pentru că na, iar apoi aștepți ca după ce ai făcut clickbait oamenii să intre pe site să îl comande și hop, surpriză nu îl putem livra nici da la review pentru că nu îl avem, dar ne-am pierdut timpul cu o pagină fake unde să scriem toate minunățiile, nu-i așa PcGarage?

Vorbeam aseară cu George despre noul Poco F1 și îmi spunea că deja e listat la noi în RO pe online cu 2000 lei. Pe bune? Da, mi-a dat și link. Am intrat astăzi să văd despre ce e vorba și să îl pun ca și link în articolul anterior și surpriză. Nu mai există pagina!

Din ce spunea Emil în articol, după ei se iau și alți retaileri ceea ce duce la un trend național și vom vedea doar produse fictive, iar când alegi să cumperi te sună și îți spun că nu e disponibil sau nu îl pot aduce decât după 2 luni. Nu, mersi! Singuri vă băgați în groapă și nu mai ieșiți de acolo.

Să fii corect și să îți asumi niște chestii, e cea mai mare problemă în România la ora actuală, mai bine minți că e mai ușor să o dai de gard după, zic ei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu