Netflix este cea mai mare platformă online de videostreaming, pe bani normal, fiind o sursă excelentă de relaxare atunci cânt ești în pat dimineața, seara sau pris prin trafic, te poți uita la Netflix HD chiar dacă datele tale mobile se vor consuma mult mai repede.

Suntem în era în care alergăm după MB sau GB de internet, așa că dacă activați această opțiune, consumul de date va crește foarte mult, pentru că automat crește și calitatea!

În funcție de planurile tarifare alese, poți vedea HD, FullHD sau chiar Ultra HD, opțiuni pe care ți le recomand să le folosești doar pe wifi unde nu ai o limitare.

Cum activezi opțiunea HD pentru datele mobile

  1. Deschizi aplicația Netflix;
  2. Faci slide din drapta pentru a deschide meniul;
  3. Dai scroll până jos unde alegi Setări;
  4. Te duci la secțiunea Redare conținut video și alegi Utilizare Date Celulare;
  5. Selectezi Maximum Data.

Gata. După ce ai făcut setarea, poți închide aplicația de tot și o poți redeschide, de acum vei vedea filmele și emisiunile tale favorite la calitate HD direct pe iPhone sau iPad. Aceste setări se fac pe fiecare dispozitiv în parte ca să funcționeze la calitatea dorită.

Cei care nu doresc bătăi de cap, pot alege și opțiunea Automatic, iar în funcție de calitatea semnalului, aplicația va decide ce calitate să vă ofere. Spor la MB!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu