Oferta săptămânii

Să fie oare ofertă și noi consumatorii nu știm? Ei bine în această seară aflu cu stupoare că sold-ul de 3.54 lei pe care îi aveam, a dispărut și de acum am -25.96 lei

Hai mă ING, da chiar așa, mă lăsați să merg pe bună încredere? Îmi dați nelimitat? Pot face cumpărături, se scade din contul vostru? Ei bine, nu cred!

hoti-ing-bani-sold-minus

Le scriu celor de la ING, care m-au asigurat după problema cu serverele pe care și-au făcut-o singuri că, toți banii mei sunt în siguranță, nici măcar 1 ban în plus, dar a uitat să mă atenționeze că vor fi în MINUS!

Sun la ING, răspunde Maria vorbesc cu ea și îmi face lăgătura la Iuliana. Îi spun care este problema, se uită repede pe balanță și îmi spune, păi nu vedeți, astăzi aveți două retrageri către magazinul X. Doamnă dragă, v-ați uitat de când sunt făcute acele tranzacții? Nu, ia să vedem … ah din august, de acum 1 lună. Faceți un calcul matematic, 1+1 fac 3? Despre ce vorbim?

După câteva secunde, îmi spune că defapt este o situație cunoscută de ING, iar plățile către Banca Transilvania sunt dublate. POFTIM?! ADICĂ TU ÎMI IEI BANII DE DOUĂ ORI?!

Răspunsul a fost, se va remedia și mi-a închis. Nu știu când, nu știu ce vor remedia, însă eu știu că de acum am cu 25.96 lei mai puțin în cont.

Dragi clienți, dacă aveți cont la ING și ați plătit ceva prin Transilvania, aveți grijă că hoții vă i-au banii de două ori. Dacă voi nu sunați și nu vă prea uitați prin extrase sau prin conturi, ei nu se sesizează!

Felicitări ING! 

V-am lăudat, acum îmi permit să vă huiduiesc și să îmi schimb părerea despre voi. În loc să mă căutați voi, că știți că aveți probleme, trebuie să mă milogesc eu de voi să îmi rezolvați o problemă creată tot de voi, pe banii mei.


Mi-am transferat 250 lei din contul de economii, ghiciți câți bani am în contul curent? Exact -25.96 lei. 

Hoții nu iasă niciodată în minus, deasta toți o duc bine. Mai un comision de aici, mai 10 lei de aici, mai 25.96 de aici, și uite ce bine e.

update

Situația s-a remediat între timp și am fost creditat cu cei 25.96 lei care apar pe extras ca și stornare. A rămas că or să mă anunțe când vor face stornarea, dar au omis și am zis să verific eu după 2 săptămâni.

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu