conectezi pe o rețea wifi

Suntem în era tehnologiei iar utilizarea codurilor QR este tot mai largă, pentru că oferă acces rapid la produse, servicii sau alte detalii. Codul QR poate fi folosit ca să te conectezi pe o rețea wifi simplu și rapid. Odată cu iOS 11, aplicația foto poate detecta codurile QR, înainte aveai nevoie de o aplicație dedicată.

Dacă ai mulți prieteni care vin la tine acasă sau dacă vorbim de un birou cu rețea wifi, ca să nu te mai obosești să tot dai parola de wireless, creezi un cod QR folosind acest site iar apoi îl poți printa pe autocolant personalizat la imprimantă și îl poți lipi la birou pe perete, pe birou sau unde vrei tu, iar cine vrea să se conecteze la wifi, doar îl scanează.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Ca să verificați dacă aveți activată opțiunea de scanare a codului QR folosind Camera din iOS, mergeți în Settings→Camera→Scan QR și activați-o.

Dacă nu dorești să partajezi rețeaua Wifi principală, poți crea una Guest și urmezi aceeași pași. Această metodă se aplică tuturor care au o parolă simplă sau complicată și nu vor să o spună tuturor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG