România este scandalizată de furturile marilor conducători, iar străinii ne-au catalogat deja cea mai coruptă țară din Europa și cred că și din lume. De partea cealaltă toți vorbesc despre închiderea unor business-uri cu 2-3lei în plus față de casa de marcat, etc, însă uită că ei trebuiau să fie în regulă de mult timp, nu doar acum când vin băieții de la Antifraudă să scormonească prin acte și bonuri.

Citeam pe net un articol în care zicea că ei se prioritizează pe cei mici, pe cei de cartier sau de oraș dar uită că Vâlcov are 3 lingouri, tablouri de 9 milioane de euro, și 1.500.000 lei pe care nu îi poate justifica. Din ce spun băieții ar mai exista și 2 morminte pline cu bani. La 38 de ani să ai așa cohones și să furi tot ce prinzi, e ceva. Oare nevastă-sa doarme liniștită? Adică curățenia ar trebui să vină de sus unde vorbim de sute de milioane de euro datorii la stat și fraude.

Normal, cum pwla mea să nu dormi când ai tot ce vrei, cheltui cât vrei, iar când e vorba să te ia poliția te dai lovită că tu nu știi nimic din ce făcea soțul. #jet

Cum scăpăm de evaziunea fiscală în 4 pași

1. Orice comerciant va deține obligatoriu un POS pentru plata cu cardul în momentul în care se înregistrează cu firma la Registrul Comerțului. Nici un produs, serviciu nu se va putea vinde cu bani cash. Chiar nu ai nevoie de ei. Te-ai dus la magazin ai cumparat ce ai nevoie, ai dat cu cardul și ai plecat.

2. POS-ul este conectat wireless sau prin cablu direct la o casă de marcat care scoate bon fiscal, chiar și pentru 20 bani când cumperi o gumă orbit la bucată.

3. Se elimină bacișul lăsat la ospătari sau la tanti de la magazinul de la colț care te fură de fiecare dată când bate produsele pe calculator.

4. Se elimină comisioanele la plățile cu cardul indiferent de banca emitentă.

Măsuri

1. Cei prinși că nu respectă legea, li se va închide afacerea, vor primi amendă care va fi retrasă din conturile sale sau a familiei.

2. Nu vor mai putea să își deschidă o altă firmă

3. Fiecare la sfârșit de an, va primi notificare pe email, cloud, poștă o foaie cu toată situația sa anuală. Ce bani a primit, cât a cheltuit, ce dări a plătit și cu ce bani a rămas.

4. Totul se va face online, nu vor mai exista direcții și servicii de control. Până în data de 5 a lunii următoare trebuie să ai depuse declarații lunii precedente. Nu le-ai depus, suspendare cont + amendă.

Primul pas în această nouă eră fiscală este arestarea tuturor demnitariilor, parlamentariilor, senatoriilor, președințiilor și confiscarea averiilor. TOT până la ultimul cent, chiar dacă urmează să stea în chirie, să se descurce. Apoi … de restul acadele.

activitate-suspendata


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu