Foarte interesante sunt testele făcute de operatorii Orange, Vodafone și Telekom, dar și certificările primite prin care fiecare consideră că el este numărul 1 dar și faptul că el are cea mai bună rețea și cei mai mulți abonați sau clienți de cartele prepay.

Orange are 4G, are VoLTE și VoWifi, este o rețea veche care investește mult în marketing și în soluții tehnice noi și de calitate. Ofertele Love de internet fix, abonamente de mobil și TV găsiți aici.

Vodafone are 4G, nu are VoLTE și VoWifi, la fel și ei fac parte din elita veche, fiind competitorul lui Orange în toți acești ani.

Telekom fostă Cosmote, nu are VoLTE și VoWifi, ei fac parte din generația nouă, cunoscută sub numele de Cosmote,  de prin 2006 au fost al 3-lea furnizor de servicii.

numărul 1Mă bucur căci Digi Mobil a implementat 4G pentru abonații săi, că dezvoltă VoLTE și VoWifi și sper ca anul acesta să văd și terminalele Apple compatibile cu aceste noi servicii. O listă cu terminalele găsiți aici, iar în acest articol găsiți în oferta comercială iPhone X și iPhone 8.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu