Cum se fac înscrierile la Jandragmeria Română

by on Aug 14, 2018, 19:41
1 38

Dacă nu ești familiar cu protestele cu ce înseamnă PSD, nu îi nimic, te poți înscrie la Jandragmeria Română ultima ediție 2.0 simplu și rapid. Iată condițiile.

„Chiar şi-aşa”, până și celebrul #Firicel s-a înscris la scoala de subofițeri jandarmi, tu ce mai aștepți? Dacă ai între 18 și 27 de ani, vino și tu în echipa Jandarmeriei Române. Avem 700 de locuri de muncă disponibile. Înscrie-te și tu până pe 5 decembrie pentru cele 700 de locuri de la școlile de subofițeri ale Jandarmeriei.Pentru înscriere sau informații suplimentare, îi rugăm pe cei interesați să se adreseze celei mai apropiate unități de jandarmi sau să acceseze link-urile www.jandarmeriaromana.ro ; www.scoaladragasani.ro ; www.jandarmeriafalticeni.ro

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 24 Octombrie 2017

Cred că nu are rost să mai discutăm, România este împărțită în două tabere PRO și CONTRA PSD! De 28 de ani doar ei câștigă, ei fac legi împreuncă cu restul partidelor politice de dreapta, stânga, mijloc, sus sau jos.

După protestele din weekend unde jandarmeria a intervenit în forță, fără nici un pericol real, a bătut și a gazat oameni pașnici, copii, bătrâni care stăteau în Piața Victoriei și scandau celebrul muie PSD. Ordinul a fost clar, au venit pregătiți de scandal și să intervină în forță cu armanentul din dotare.

Suntem ceea ce votăm, suntem ceea ce lăsăm să ne conducă! În momentul de față majoritatea celor care ne conduc sunt analfabeți și nu știu vorbi.

1 COMMENT

  1. Sa vezi ca de aproape 30 de ani o duci greu si tu sa votezi acelasi partid…clar meritam ce ni se intampla (per total, ca natie)

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!