Simplu și rapid, poți să faci curat în newsfeed atunci când accesezi facebook. Pentru că trăim vremuri grele, pentru că suntem un stat de drept, un stat democratic și „putem face ce vrem” îți spun că poți face curat simplu și rapid printre prieteni, jocuri, reclame, postări.

Facebook, a devenit rapid o rețea de marketing targetat, în stil mlm, adică de sus în jos sau la prietenii tăi sau la prietenii, prietenilor tăi, în fine. M-am trezit de multe ori că îmi apar știri de nu știu unde, deși nu am dat niciodată like, follow sau subscribe, nu am dat share, etc.

curat în newsfeed

Câțiva pași simplii pe care eu îi folosesc și sunt mulțumit

  1. Dacă vezi o știre de pe un site ciudat, click dreapta sus more > report fake news.
  2. Sigur ai prieteni care dau share la tot câcatul, click more > hide all from X. Dacă nu apare apasă hide post, iar apoi sigur îți apare persoana sau site-ul/aplicația.
  3. ai persoane dragi, dar vreți să rămâneți prieteni, perfect, click unfollow.
  4. îți place ce postează cineva, du-te pe profilul lui și alege notificări > top, astfel tot timpul ai primele postări de la el/ele
  5. în pagina de profil, în dreapta sus More > Likes iar de aici dă unlike paginilor care ți-au pus automat like și follow deși tu nu ai nici o treabă cu ele. Crede-mă sunt. Am curățat deja de 3 ori.

Happy newsfeeding. A venit vremea calității, nu cantității sau propagandei.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu