De mult timp am vrut să scriu aceste rânduri, în care să vă explic de ce s-au aliat băncile, toate, da toate împotriva ING și de ce noi nu facem nimic!

împotriva ing
Photo by Fabian Blank on Unsplash

Să tragem linie de la început, nu spun că ING este ușă de biserică și nu există bancă mai mișto decât ei (momentan nu am găsit) sunt destule feedback-uri pro și contra pe net, așa că, le luăm realistic.

De doi ani de zile de când ING a scos toate comisioanele pentru clienții săi atât de administrare cont cât și de retragere numerar de la bancomat. Partea cea mai interesantă a fost când au anunțat că retragerile se pot face de la orice bancomat al oricărei bănci din România, iar comisionul este 0.

Cum se poate ca o bancă să nu perceapă comisioane? CUM!? BRD îți ia comision și că te uiți la bancomat.

Acum câteva luni m-am dus la Orăștie, m-am prezentat la un bancomat BRD de lângă magazinul Agro Company. Surpriză, nu puteam alege ce sumă doream, ciudat.

M-am gândit că e o vreo problemă cu bancomatul și m-am dus lângă fântănă la Transilvania. Surpriză, aceeași chestie, măi drăcie!

Nu am dat importanță, știam doar că la momentul acela, în mediul online s-au agitat apele că Banca Transilvania nu te lasă să retragi mai mult de 300 lei.

Astă seară aveam nevoie de 700 lei, mergem noi la bancomatul Raiffeisen de lângă Auchan din Iulius Mall, iar după ce ne spune că suntem client ING ne afișează un mesaj că operațiunea nu este disponibilă. Am mai încercat o dată, tot la fel.Am zis să mergem la alt bancomat că ăsta e stricat. Fără să îmi pice fisa, mergem la un BRD și aceeași problemă ca și la Orăștie, ori suma dorită de bancomat ori eject.

Și uite în felul acesta, băncile din România s-au aliat împotriva ING ca să îi oblige pe clienți să nu scoată sumele dorite ci doar cele afișate. Toate astea pentru că noi, clienții le permitem să facă asta și nimeni nu comentează!

Ei bine, am scos de 7 ori suma de 100 lei, așa numa de ciudă, că oricum am comision 0!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Ing sunt aia care blochează contul de DEBIT daca ți-a expirat buletinul și nu le-ai dus noul act! Să ne înțelegem: nu te mai lasă să îți folosești banii tăi! Mai adăugăm la asta și că sunt cei mai rigizi în operațiunile cu numerar.
    Ing este ultima bancă la care mi-aș face cont!

  • Yep, aia sunt. Aia care te lasa cu balanta negativa, care nu vor sa vorbeasca cu tine la telefon, etc. Sunt multe, nu spun ca sunt usa de biserica dar momentan din punct de vedere al costurilor si al serviciilor sunt ok (atunci cand nu le pica sistemul sau fac mentenanta in cursul zilei). Decat BRD cu zeci de comisioane si orice modificare doar in banca cu buletinul …

  • Nu știu de BRD, dar la Raiffeisen nu am costuri, iar de picat sisteme sau mentenanță surpriza nu am avut parte de aproape zece ani de când le sunt client

  • Am card la Garanti comision de retragere la orice banca 1 leu, la bancomat BRD am patit la fel cu suma fixa

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu